Maak kennis met Vincent Collet

Vincent is slechts 57 lentes jong en al sinds zijn 20ste actief in de woninginrichting. Hij heeft bij verschillende bedrijven gewerkt, zowel groot als klein en heeft hierdoor veel ervaring opgedaan.

Bij Smit Wonen valt Vincent op door zijn vaardigheden op het gebied van maatnemen, advies aan huis en het nauwkeurig inmeten van diverse producten. Op kantoor is hij verantwoordelijkheid voor de calculaties en het opstellen van offertes, waarbij hij ook contact onderhoudt met klanten om planningen voor stoffeerwerkzaamheden te coördineren. Als het nodig is helpt Vincent ook bij de verkoop, zodat klanten met een goed gevoel naar buiten lopen.

Het opstellen van nauwkeurige calculaties en offertes, die een perfecte balans bieden tussen prijs en kwaliteit, zorgen ervoor dat Vincent elke dag met plezier naar zijn werk gaat.

Vincent heeft de voorkeur om in een team te werken waar iedereen dezelfde kant op kijkt en waar zowel de klant als zijn collega’s centraal staan.

Vincent is een waardevol lid van ons team en brengt elke dag zijn enthousiasme met zich mee. We zijn blij met zijn inzet voor Smit, wonen in sfeer en kijken uit naar nog veel jaren samen.