Luxaflex raamdecoratie: selectie van Smit

Bij het kiezen van raamdecoratie zijn de Duette® shades, aluminium jaloezieën en plissé shades drie populaire keuzes van Luxaflex. Elk met ieder zijn unieke voordelen.

Luxaflex Duette® shades staan bekend om hun honingraatstructuur die zorgt voor uitstekende isolatie. De stilstaande lucht in de cellen helpt de temperatuur in huis constant te houden, wat kan leiden tot lagere energiekosten. Daarnaast bieden ze geluidsdemping en zijn ze verkrijgbaar in diverse kleuren en stoffen.

Aluminium jaloezieën bieden een strakke, moderne uitstraling en zijn uiterst functioneel. Ze zijn duurzaam, onderhoudsvriendelijk en bieden nauwkeurige lichtregeling.

Plissé shades combineren een eenvoudige, elegante uitstraling met functionaliteit. Ze zijn compact en veelzijdig, bieden uitstekende controle over de lichtinval en dempen ook geluid in huis. Bovendien zijn ze toepasbaar op veel verschillende raamsoorten.

Of je nu kiest voor de isolerende Duette® Shades, de strakke aluminium jaloezieën, of de elegante plissé shades, elke optie biedt een stijlvolle en functionele oplossing voor jouw raamdecoratie. Bij Smit, wonen in sfeer hebben wij heel de maand augustus 15% korting op deze drie Luxaflex raamdecoraties. Kies de raamdecoratie die het beste past bij jouw behoeften en interieurstijl voor een comfortabele en aantrekkelijke woonruimte.

Smit, wonen in sfeer is al 90 jaar lang een familiebedrijf. Wij bieden een gratis inmeet service aan om er voor te zorgen dat jouw raamdecoratie perfect past in jouw huis. Bovendien werken wij met onze eigen erkende monteurs en stoffeerders, die de nodige kennis en ervaring hebben. Onze showroom in hartje Leiden biedt meer dan 200m² aan wooninspiratie.