Binnenkijken bij: Een jong gezin in Leiden

Een jong gezin besluit Almere achter zich te laten en te verhuizen naar het historische en levendige Leiden. Hun zoektocht naar een nieuwe woning leidt hen naar het nieuwbouwproject “de Ananas” waar ze een royaal vierkamerappartement vinden dat perfect aansluit bij hun wensen.

Het vinden van een betrouwbare partner voor de inrichting van hun nieuwe thuis was essentieel. Gelukkig was er meteen een goede klik, wat resulteerde in een mooie samenwerking voor het realiseren van hun droomhuis in Leiden.

Een van de eerste beslissingen die het gezin nam, was de keuze van de vloer. Ze kozen voor Marmoleum in de kleur Walton (3369), deze kleur creëert een uitnodigende sfeer die past bij het moderne ontwerp van hun woning.

In de woonkamer selecteerden ze 32 mm Duette gordijnen van Luxaflex met een top-down-bottom-up en smartcord bediening in de kleur 7855. 

Aan de andere kant van de kamer hangen gordijnen met een wave plooi van Kendix Allure Kelp, gemonteerd op Interstil Corpus W25 rails in een nikkel matte afwerking. Deze raamdecoraties zorgen niet alleen voor een aangename sfeer, maar bieden ook privacy en controle over de lichtinval.

De gang kreeg een unieke uitstraling dankzij behang uit de Selva Abanico serie van Arte, wat een vleugje natuurlijke schoonheid toevoegt aan hun huis.

Ook de badkamer is voorzien van raamdecoratie, hier voegt een witte Clean 25 mm jaloezie van Luxaflex een vleugje elegantie toe, terwijl het tegelijkertijd privacy biedt.

Voor de slaapkamers is er gekozen voor Luxaflex Duette gordijnen met verduisterende eigenschappen, gecombineerd met dim-out gordijnen van Holland Haag Vancouver. Deze combinatie creëert een kalmerende sfeer in de slaapkamers.

Met hun keuzes in stoffering en raamdecoratie heeft het gezin een functioneel en comfortabel thuis gecreëerd dat hun stijl en persoonlijkheid weerspiegelt. Hun appartement in “de Ananas” is meer dan alleen een huis; het is een warme plek waar ze nieuwe herinneringen zullen maken. Welkom thuis!


Alle foto’s zijn gemaakt door Studio Click