Smit, wonen in sfeer voor totaalinrichting en advies

Welkom bij Smit, wonen in sfeer, jouw ideale partner voor de complete inrichting van je (nieuwbouw)woning. Of je nou een nieuw huis hebt gekocht, of juist je bestaande huis opnieuw gaat inrichten, je wilt dat alles vanaf dag één perfect is. Daarom is het verstandig om te kiezen voor totaalinrichting. Dit ontzorgt je volledig en biedt een persoonlijke aanpak die je helpt bij het realiseren van je droominterieur. Wij zijn gespecialiseerd in het inrichten van nieuwbouwwoningen en staan klaar om je bij elke stap van het proces te begeleiden.

De eerste stap: advies op maat

De reis naar een prachtig ingericht huis begint met een bezoek aan onze inspirerende showroom. Hier kun je ideeën opdoen en ontdekken wat er allemaal mogelijk is voor jouw nieuwe woning. Tijdens een persoonlijk adviesgesprek van 1,5 uur in de showroom, nemen we de tijd om samen een goed doordacht plan van aanpak te maken. Dit plan vormt de basis voor een interieur dat volledig aan jouw wensen voldoet.

Voorbereiding en planning

Een goede planning is cruciaal bij de inrichting van een nieuwbouwwoning. Wij helpen je bij het maken van een gedetailleerd stappenplan dat ervoor zorgt dat elk aspect van de inrichting soepel verloopt. Daarnaast nemen we contact op met andere aannemers en bouwprofessionals om ervoor te zorgen dat alle werkzaamheden naadloos op elkaar aansluiten.

Stap voor stap: de totaalinrichting

Vliesbehang en behang

Bij Smit, wonen in sfeer bieden we een uitgebreide selectie aan (vlies-)behang, zodat je altijd de perfecte stijl en het juiste patroon voor je interieur kunt vinden. Of je nu kiest voor een modern, klassiek, of speels design, ons assortiment biedt talloze mogelijkheden om elke ruimte een unieke uitstraling te geven. Onze ervaren behangers zorgen ervoor dat het behang vakkundig wordt aangebracht voor een perfect eindresultaat.

Schilder en stukadoor 

Tijdens het adviesgesprek in onze showroom bespreken we de nieuwste kleurenschema’s en trends om een interieur te creëren dat perfect aansluit bij jouw smaak en wensen. Ons team werkt samen met ervaren stukadoors en schilders die zorgen voor strakke muren en plafonds, waarbij vakmanschap en precisie voorop staan. Of je nu op zoek bent naar subtiele tinten of gedurfde kleuren, wij helpen je bij het kiezen van de juiste verf en technieken om de uitstraling van je woning te versterken en tot leven te brengen.

Wandpanelen 

Bij Smit, wonen in sfeer hebben wij een collectie akoestische wandpanelen in diverse kleuren, waarmee je elke ruimte een unieke uitstraling kunt geven. Deze wandpanelen zijn niet alleen stijlvol, maar verbeteren ook de akoestiek van je woning, wat bijdraagt aan een aangename leefomgeving. Onze vakkundige installateurs zorgen voor een professionele montage, zodat de panelen perfect op hun plaats zitten.

Vloeren

Niets maakt een interieur zo compleet als de perfecte vloer. Bij Smit, wonen in sfeer bieden we een uitgebreide selectie van vloeren, waaronder PVC, marmoleum en tapijt, om aan elke behoefte en stijl te voldoen. Onze ervaren stoffeerders zorgen voor een professionele montage, zodat je vloer er niet alleen prachtig uitziet, maar ook jarenlang meegaat. Met de juiste vloer creëer je een stijlvolle en functionele basis voor je nieuwbouwwoning.

Trapbekleding

Een goed ontworpen trap kan een opvallend element in je interieur zijn en met de juiste trapbekleding zorg je voor zowel veiligheid als stijl. Wij bieden een uitgebreide keuze aan materialen en kleuren voor je trapbekleding, van elegante lopers tot volledige trapbekleding. Of je nu de voorkeur geeft aan een klassiek, modern of speels ontwerp, onze collectie stelt je in staat om een trap te creëren die perfect aansluit bij de rest van je interieur. Met onze expertise en oog voor detail zorgen we ervoor dat je trap niet alleen mooi is, maar ook veilig.

Gordijnen, raamdecoratie en horren

Bij Smit, wonen in sfeer bieden we een breed scala aan gordijnen, raamdecoratie en horren die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn. Onze oplossingen zorgen voor de perfecte balans tussen privacy, lichtinval, en stijl, waardoor elk raam in je woning een visueel aantrekkelijke aanvulling wordt. Daarnaast bieden we maatwerk horren die je woning beschermen tegen ongewenste insecten.

Onze merken en materialen

Wij werken uitsluitend met gerenommeerde merken die garant staan voor topkwaliteit. Een kleine greep uit onze topmerken: De Ploeg, Kendix, Artelux, Holland Haag, Luxaflex, Sunway, Kvadrat, Therdex, Moduleo, Marmoleum, Belakos, Nouwens Bogaers, Jabo, Arte, Hooked on Walls, van Besouw, en Fractions.

Het realisatieproces

Het traject van plan tot uitvoering verloopt bij ons soepel en efficiënt. We zorgen voor minimale overlast tijdens de werkzaamheden en voeren tussentijdse evaluaties uit om aanpassingen te doen waar nodig. Jouw tevredenheid staat bij ons altijd voorop.

Nazorg en service

Ook na de oplevering van je interieur kun je op ons rekenen. We bieden uitstekende service na de verkoop, inclusief garantie en onderhoud. Daarnaast geven we je graag tips voor het onderhoud van je nieuwe interieur, zodat je er jarenlang van kunt genieten.

Wat is het geheim van de Smit?

Onze ervaring en vakmanschap zijn ongeëvenaard. We hebben al vele tevreden klanten mogen helpen bij het realiseren van hun droominterieur. Hun verhalen getuigen van ons commitment en onze passie voor het vak. Wij werken als enige in Leiden met een team van eigen stoffeerders. Benieuwd naar een aantal van onze projecten? Bekijk ze hier!

Kiezen voor totaalinrichting met Smit, wonen in sfeer betekent kiezen voor kwaliteit, gemak en een interieur dat volledig aan jouw wensen voldoet. We nodigen je graag uit voor een adviesgesprek en een bezoek aan onze showroom, zodat we samen jouw droominterieur kunnen realiseren. Maak een afspraak en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!